Βιογραφικό

Η θάλασσα μέσα μου!

Ζω και δουλεύω στον Πειραιά, γεννήθηκα στη Πρέβεζα. Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π.

Η αγάπη μου για τη θάλασσα με “οδήγησε” να κάνω Μεταπτυχιακό στη “Διαχείριση Παράκτιων Ζωνών” και να συνεργαστώ με το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων του Ε.Μ.Π από το 2004 με πλήθος δημοσιεύσεων σε επιστημονικά συνέδρια πάνω στην παράκτια ζώνη και τα λιμάνια.

Εργάσθηκα στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ως Σύμβουλος της Γ.Γ. Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής και παράλληλα ιδιώτης Μηχανικός Μελετητής σε Λιμενικά και Υδραυλικά έργα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα υπηρετώ στην Ανεξάρτητη Αρχή Λιμένων ως επιστημονικό προσωπικό.

Η ίδια αγάπη για την θάλασσα με ”οδηγεί” στην απόφαση να συμμετέχω σαν Υποψηφία Δημοτικός Σύμβουλος του Πειραιά στο ψηφοδέλτιο του καταξιωμένου Δημάρχου μας Γιάννη Μώραλη θέτοντας στη διάθεση του ιδίου, της Παράταξης και όλων των πολιτών του Πειραιά τις επιστημονικές μου γνώσεις, την εμπειρία μου και την δύναμη μου για τη καλυτέρευση της ”ζωής του Μεγάλου Λιμανιού”.

Φίλες και Φίλοι,
δεν μου είναι άγνωστος χώρος η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Την έχω υπηρετήσει εννιά χρόνια. Από το 2010 ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πρέβεζας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηπείρου στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με αρμοδιότητες στο χώρο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, της Ανάπτυξης, του Τουρισμού, και των Τεχνικών Έργων.

Στον ”ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ” που από το 2014 βρίσκεται στη Διοίκηση του Δήμου, είμαι Νέα Υποψήφια και ο χρόνος μέχρι τις εκλογές είναι ελάχιστος. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα προσπαθήσω να γνωρίσω (και να με γνωρίσετε) από κοντά όσους περισσότερους Δημότες μπορέσω στις γειτονιές, στις πλατείες, στα σπίτια ,στους δρόμους ζητώντας την εμπιστοσύνη σας τόσο στη Παράταξη όσο και σε μένα προσωπικά. Αλλά και με όσες και όσους δεν προλάβω μετά τις εκλογές το ίδιο θα κάνω, από όποια θέση κι αν βρεθώ μέσα από τον ”ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ” γιατί το ”ταξίδι μου στο Μεγάλο Λιμάνι της καρδιάς μας απ’ του Τσελέπη την ακτή ως του Καραΐσκάκη” δεν θα τελειώσει και δεν θέλω να τελειώσει τον Οκτώβρη.