Στ. Βαρτελάτου στον Prisma 91,6: “Ο κόσμος στον ν. Πρέβεζας αρχίζει και ακούει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ”

H Υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Στέλλα Βαρτελάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι από τον Prisma 91,6.

Αναφερόμενη στην προεκλογική εκστρατεία στο νομό Πρέβεζας, είπε πως ευρύτερα οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ έχουν πολύ μεγάλη δραστηριότητα.

Τα μηνύματα αρχίζουν και γίνονται πιο έντονα θετικά, με την έννοια ότι ο κόσμος αρχίζει και εκφράζεται.

Σε προηγούμενη συνέντευξη μου είχα πει πως δεν υπάρχει ακόμα χαρακτηριστική τοποθέτηση υπέρ του ΠΑΣΟΚ, όμως υπήρχε αρνητική τοποθέτηση για το ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό παραμένει ως έχει αναφορικά με το ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουμε πλέον όμως να διαμορφώνεται ένα θετικό κλίμα για το ΠΑΣΟΚ.

“Αυτό δεν είναι τυχαίο γιατί και εμείς υποψήφιοι είμαστε αρκετά δραστήριοι αλλά γιατί το ΠΑΣΟΚ προβάλλει πιο έντονα τις θέσεις του οι οποίες είναι πιο καθαρές στον κόσμο.

Πλέον ο κόσμος αρχίζει και ακούει έντονα τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, ζητάνε την άποψή μας για πάρα πολλά ζητήματα όχι μόνο τις θέσεις του κόμματος, αλλά σε σχέση και με τις θέσεις των άλλων κομμάτων”

Αναφερόμενη στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στις 18 Απριλίου, είπε ότι είναι στην Παναγή Τσαλδάρη 46 στον πρώτο όροφο δίπλα από το πρώτο δημοτικό και θα ακολουθήσουν κι άλλες πολιτικές δραστηριότητες.

Μάλιστα στις αρχές του Μάη θα πραγματοποιηθεί μία συνέντευξη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και άλλες ομιλίες στις πρωτεύουσες των άλλων δήμων εκτός από τις περιοδείες που πραγματοποιούνται σε όλους τους νομούς.

Η Στέλλα Βαρτελάτου εξέφρασε την σιγουριά της ότι ο αριθμός του ΠΑΣΟΚ θα είναι διψήφιος το βράδυ των εκλογών “και θα δείτε πως όσο πλησιάζει ο καιρός θα μπούμε στον επίσημο δημόσιο διάλογο το ποσοστό αυτό θα πολλαπλασιαστεί και εκτιμώ ότι θα είμαστε πολύ ψηλά σε ποσοστά πάντοτε σε διψήφιο αριθμό”

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ήπειρο, είπε πως δεν βρήκε κανένα λόγο να πανηγυρίσει ο Νομός Πρέβεζας.

Από την άλλη υπάρχει ένας ισχυρός περιφερειάρχης και λύνει αρκετά ζητήματα σε αντίθεση με την Πρέβεζα που υστερεί σε αυτό.

Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να λύνουν κομβικά ζητήματα, καθώς αυτά τα θέματα που έχω θέσει και στο πρόγραμμα μου, είναι η σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια, καθώς από ότι διάβαζα πρόσφατα έχει ανατεθεί σε έναν τεχνικό σύμβουλο να επανεξετάσει στην χάραξη Φιλιππιάδας και οικισμού Λούρου.

Άλλο ένα θέμα που παραμένει είναι το νοσοκομείο Πρέβεζας, αλλά και το οδικό δίκτυο, το θέμα της Αμβρακίας Οδού, του Πανεπιστημιακού τμήματος, οπότε δεν καταλαβαίνω σε ποια ζητήματα αυτό το κεντρικό κλιμάκιο έδωσε λύσεις, η επίσης χρονολόγησε, οπότε εκτιμώ πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να πανηγυρίσουμε.

Αναφερόμενη στους δύο βουλευτές Πρέβεζας και στην κριτική που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ για το πόσο διεκδικητικοί είναι, είπε πως και οι δύο είναι χρόνια βουλευτές έχουν περάσει και από την κυβέρνηση και από την αντιπολίτευση και πλέον έχουμε λόγο να κάνουμε έντονη κριτική.

Και οι δύο δεν έχουν συνεισφέρει σε κάτι δομικό σε ένα έργο υποδομής. Όχι απαραίτητα να το ολοκληρώσουν αλλά με τις ενέργειες από το Α στο Β και ενδεχομένως να το αναλάβει κάποιος άλλος βουλευτής.

Σχετικά με  την  στάση του Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες είπε ότι είναι βαθιά θεσμική. Μπορεί να τον κατηγορούν για αλαζονεία όμως ουσιαστικά αλαζονικά φέρεται ο πρωθυπουργός ο οποίος έχει πει ότι θα επιστρέψει την διερευνητική εντολή χωρίς καν να μπει στη διαδικασία σχηματισμού Κυβέρνησης.

Το ΠΑΣΟΚ λέει ότι θα τιμήσει την διερευνητική εντολή, θα καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς ανάλογα και την πολιτική δύναμη που θα έχει, για να διαπραγματευτούμε επάνω σε κάποιες προγραμματικές θέσεις και να συγκλίνουμε σε αυτές.

Εάν το πετύχουμε αυτό στη συνέχεια θα διαπραγματευτούμε για ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής αναφορικά με τον Πρωθυπουργό.

Μιλάμε για ένα πρόσωπο το οποίο πρέπει να είναι αποδεκτό από όλους, μπορεί να το προτείνει ο κύριος Ανδρουλάκης όμως πρέπει να υπάρχει η κοινή αποδοχή.

Αυτή τη στιγμή αυτό το πρόσωπο δεν υπάρχει, όμως σε όλες τις κυβερνήσεις συνεργασίας που υπάρχουν συζητάνε και για προγραμματικές θέσεις αλλά και για πρόσωπα.

Εμείς δεν πρόκειται να επιβάλλουμε σε κάποιον να συνεργαστεί μαζί μας, απλά λέμε ότι δεν μπορούμε με τους πολιτικούς που δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στον Ελληνικό λαό, που αποτέλεσαν μέρος του προβλήματος δεν μπορούν να είναι μέρος της λύσης.Για αυτό το λόγο λέμε ότι ούτε ο κύριος Μητσοτάκης ούτε ο κύριος Τσίπρας μπορεί να είναι πρωθυπουργοί, ωστόσο εάν οι δυο τους επιμένουν ότι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος οφείλει να είναι και πρωθυπουργός μπορούν να κάνουν μεταξύ τους μία συμφωνία και ανάλογα με το ποσοστό τους μπορούν να συνεργαστούν οι δυο τους.

You might be interested in …