Πρέβεζα: Η Στέλλα Βαρτελάτου στον Prisma 91,6.

Στον Prisma 91,6 και στην εκπομπή “Όλα στον Αέρα” που επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης μίλησε η πολιτευτής και πρώην αντιδήμαρχος, κα Στέλλα Βαρτελάτου.

Η κα Βαρτελάτου σχολίασε ζητήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής αλλά και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

“Η πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ έγινε υπό τη σκιά των γεγονότων της κας Καιλή. Γίνεται μια προσπάθεια, μια ατομική ευθύνη που αναλογεί στο θέμα της κας Καιλή, να την κάνουν συλλογική με απώτερο σκοπό να διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ. Εμείς παραμένουμε στο ΠΑΣΟΚ έχοντας το πρόγραμμα μας και τις αξίες μας. Για τους μετά χριστών προφήτες ο κος Ανδρουλάκης συμπεριφέρθηκε στο θέμα της κας Καιλή με πολιτική ουσία και όχι με παραπολιτική καθώς ο πρόεδρος σε σχέση με την κα Καιλή από το καλοκαίρι είχε πάρει τις αποφάσεις του ότι δεν θα ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής στις εκλογές του 2024”.

“Mε τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο στον Νομό Πρέβεζας, με τον κο Φραγκούλη έχουμε συμπορευθεί στις εκλογές του 2015 ως υποψήφιοι, εγώ με το ΠΑΣΟΚ εκείνος με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ., με τον κο Δημητρίου έζησα την αγωνία του το 2013 όταν ήταν υποψήφιος για την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, με τον Φώτη Καρασσαβίδη ήμασταν υποψήφιοι με την παράταξη του κου Μπαίλη οπότε έχω μια συνολική άποψη, την κα Χύτα δεν την γνωρίζω και μαζί της δεν έχω ταυτιστεί σε κάποιο πεδίο, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Σέβομαι όμως πάρα πολύ την ανάγκη για συλλογική προσφορά. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα ήθελα να προβάλλομαι ως υποψήφια καθώς τα ψηφοδέλτια του κόμματος δεν έχουν ανακοινωθεί, οπότε παραμένω με την ιδιότητα της ενδιαφερόμενης υποψήφιας”.

Τέλος η κα Βαρτελάτου δήλωσε πως θα αγωνιστεί για την ανατροπή της άδικης απόφασης μεταφοράς του πανεπιστημιακού τμήματος από την Πρέβεζα στα Γιάννενα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

You might be interested in …